Testmobiel2

 


 

Keuken Reparatie


Uw keuken is het hart van uw woning. Het is de plek waar u eten bereid, familie ontvangt, recepten probeert en feestjes geeft, maar ook waar u scherpe voorwerpen gebruikt, hete pannen neerzet, vuur laat oplaaien en glazen breekt. Schade is er snel gemaakt maar vervangen een dure oplossing. Gelukkig kan het team van Multischadeplan alles in en aan uw keuken repareren. Snel, duurzaam en kostenbesparend, maar bovenal de manier om van uw keuken weer een echte eyecatcher te maken.

Een beschadigd keukendeurtje vervangen? Uw kapotte aanrechtblad uitbreken? Het is niet langer nodig! Wat uw schade ook is, onze experts repareren het waar u bij staat. Vraag een vrijblijvende prijsopgave bij ons op en krijg binnen 24 uur terugkoppeling.

Keukendeurtjes of kastje repareren

Keukens worden vaak op maat gemaakt en de exacte kleurtinten veranderen elk seizoen. Dit maakt vervangen moeilijk, prijzig en een langdurig proces. Soms wordt u zelfs aangeraden alle deurtjes te vervangen, omdat uw huidige niet meer worden gemaakt.

Het team van Multischadeplan steekt hier een stokje voor. Onze experts komen bij u thuis en repareren uw beschadigde keuken in een oogwenk. De schade wordt door hen opgevuld en in de exacte kleur gespoten. In sommige gevallen neemt de expert uw deurtje mee naar onze eigen spuiterij om de volledige oppervlakte te egaliseren. Na reparatie zijn uw keukendeurtjes weer zo goed als nieuw en in de meeste gevallen sterker dan voorheen.

Zijn uw keukendeurtjes met folie bekleed? Multischadeplan is zelfs een van de weinigen die het volledig kan bekleden met nieuwe folie in de exacte tint van uw keuken, of indien gewenst in een heel andere kleur of stijl!

Daarnaast is Multischadeplan de vaste samenwerkingspartner van vele keukenleveranciers en de bekendste woonwinkels en grootwarenhuizen. Hierdoor hebben onze schadeherstel experts ervaring in het herstellen van letterlijk elke keuken. Meld uw schade nu aan en ontdek hoe wij uw keuken repareren!

Beschadigd aanrechtblad?

Lees hoe onze experts een aanrecht repareren of bekijk onze video van een aanrechtblad reparatie.

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10